EL-PT OUTDOOR FITNESS

"Persoonlijke begeleiding voor een fitte, gezonde en blessurevrije levensstijl"

 

 

 

 

BREATH IT IN, SPORT IT OUT ZATERDAG 12 NOVEMBER

Het adem en sportevent waar je bij wilt zijn!

Op zaterdagmiddag 12 november, organiseren wij (ademcoach Patrick en personal trainer Edwin) in samenwerking met BodyVision Healthclub het  "Breath it in, sport it out event". Een adem en sportevent waarin je gaat ontdekken wat adem tijdens het sporten voor jouw kan betekenen.

Tijdens deze middag wisselen we steeds verschillende ademsessies met korte sportworkouts af, hierdoor zal jij ervaren wat adem/ ademhalen voor jou kan betekenen tijdens het sporten. We zullen diverse ademtechnieken gebruiken, waaronder een power breath sessie (vergelijkbaar met de WIM HOF METHODE) om jou de kracht van adem te laten ervaren. 

Aan het einde van de middag zullen we afsluiten met een energiek ijsbad (voor wie wil). Na een goede voorbereiding heb jij dan de kans om een ijsbad onder begeleiding te nemen.

Tot slot zullen we afsluiten met een drankje, waarin we natuurlijk deze supergave ervaring met elkaar kunnen delen en jij ook nog met al je vragen bij ons terecht kan.

Wij zien jullie graag zaterdagmiddag 12 november!

Groetjes Edwin en Patrick

hoe ziet de middag eruit?!

Middagsessie van 13:30 t/m 17:00, kosten €35,-

  • ademsessies
  • sportworkouts
  • ijsbad (optioneel)

Locatie: BodyVision Healthclub, Hockeyweg 8 5405 NC Uden.

Geef je hieronder op voor dit event, we zullen dan je inschrijving zo snel mogelijk bevestigen

* verplichte velden

Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl
 

* verplichte velden
Top Inloggen leden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.