EL-PT OUTDOOR FITNESS

"Persoonlijke begeleiding voor een fitte, gezonde en blessurevrije levensstijl"

 

 

 

 

Exclusief sport/ voeding traject van 1 jaar!

Maak van 2021 jouw jaar! 

Ben jij een van de twaalf exclusieve deelnemers van 2021 en ga jij de beste en gezondste versie uit jezelf halen? Onder leiding van Edwin (hoofdcoach/ personal trainer) en Marike (coach/ voedingsdeskundige) ga jij een jaar lang in een intensief traject het beste uit jezelf halen. Je gaat 1 jaar lang sporten en van alles leren over gezonde voeding en lekker koken. Daarnaast gaan we een hoop lol hebben met z'n allen. Wij gaan je leren hoe je op een gezonde manier voor jezelf kan zorgen en daar ook nog plezier in te hebben.

Naast de wekelijkse begeleiding van je coaches ga je ook deelnemen aan 6 gave events waarin je elke keer weer iets anders over voeding en sporten leert.

Wij zoeken twaalf gemotiveerde deelnemers die willen werken aan hun eigen doelen. Dit kan van alles zijn: fitter worden, sterker worden, gezonder eten, afvallen, minder last hebben van pijntjes en kwaaltjes etc. In een heel tof jaartraject word je door je coaches en andere deelnemers gemotiveerd om de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Wil jij 1 jaar investeren in jezelf en ontdekken welke vorm van sporten en gezonde voeding het beste bij jou past? Dan is dit programma echt iets voor jou.

 

Hoe ziet je jaar eruit?

 1. Samen Met Edwin van der Linden (personal trainer) ga je jouw doelstellingen voor het jaar vaststellen.
 2. Samen met Marike Daverveld (voedingsdeskundige) ga je jouw voedings/ eetgedrag onder de loep nemen.
 3. De eerste 4 weken start je met personal training (1 op 1) om een goede basis voor de sportlessen te leggen.
 4. Je gaat samen met je coach boodschappen doen in de supermarkt
 5. Het gehele jaar sport je in kleine groepen 2 a 3 keer per week.
 6. Elke 8 weken doen we diverse sporttests om onze voortgang te meten.
 7. In 6 events met diverse interessante thema's over voeding en sport, leer je elke keer weer iets bij over je voeding en manier van sporten. Tijdens deze dagen ga je proeven,voelen,beleven en doen.
 8. Het gehele Jaar wordt je gecoacht door Edwin en Marike om de beste versie van jezelf naar boven te brengen maar vooral ook plezier te beleven aan sporten en het bezig zijn met heerlijke gezonde voeding.

 

Edwin van der Linden: hoofdcoach en personal trainer

Wil jij lekker sporten maar weet je nog niet welke vorm van sporten het beste bij jou past? Samen gaan we opzoek naar de beste trainingsmethodes die bij jou passen. Heb je last van blessures? Dan gaan we die verhelpen of je trainingsprogramma aanpassen. Sport jij al veel langer maar kom je niet meer vooruit? Met diverse trainingsvormen en tools help ik je door die zogeheten plateaufase heen. Of heb jij eigenlijk gewoon een hekel aan sporten maar doe je het omdat het goed voor je is? Dan gaan we samen zoeken naar de trainingen en oefeningen die jij het leukste vind om zo weer wat plezier in het sporten terug te krijgen.

tijdens dit jaar leer je de volgende dingen:

 • De beste trainingsmethode die bij jou past
 • De verschillende trainingsvormen en het nut
 • De balans tussen sporten, rust en plezier

Marike Daverveld: coach en voedingsdeskundige

Hou je van lekker eten, maar wil je ook op je gezondheid letten? Wil je afvallen, maar zonder continu calorieën te tellen? Of wil je gewoon meer afwisseling in je voeding en ben je benieuwd naar nieuwe smaken? 

Plezier in het eten (en drinken) staat voorop.  We bespreken allerlei (lekkere!) producten en gaan in op hoe je een maaltijd op de juiste manier bereidt. Soms bereid ik ter plekke het eten. Een andere keer verras ik je in de natuur met bijvoorbeeld een heerlijke versgemaakte soep. Door de vele praktische tips kijk je uiteindelijk bewuster naar je eigen voedingspatroon. Ieder event is verrassend,  gezond en leerzaam zodat jij in 2021 de beste versie van jezelf wordt!

Wat levert dit jaar je op qua voeding?

 • Veel inspiratie om thuis gezond te koken.
 • Je ontdekt nieuwe smaken.
 • Voortaan meer variatie in je eetpatroon.
 • Je kunt bewuste keuzes maken.
 • Je ben je bewust van je zintuigen
 • Je leert over de ingrediënten op de verpakking
 • Je krijgt inzicht in de wereld van de vitamines 
 • 21 recepten waarmee je volop kunt variëren.


 

De 6 events:

 1. Energie gebruiken en verbruiken  ( koolhydraten en duursport)
 2. Weerstand, reserve en motor (vetten in de voeding en vetverbranding tijdens sport)
 3. Bouwen, groeien en behouden (eiwitten en krachttraining)
 4. Kleine details, grote invloeden (micronutriënten en trainingsfactoren) 
 5. Zin en onzin (feiten en fabels in de sport en toevoegingen/ e-nummers in onze voeding)
 6. Voeding en beweging als medicijn

Tijdens deze events ga je proeven, voelen, beleven en doen!

Aanmelden en kosten:

Wil jij graag deelnemen? Vul dan nu onderstaand formulier in en meld je aan voor de intake! De intake is vrijblijvend, tijdens de intake krijg je van jouw coaches alle informatie over het traject en als jouw persoonlijke doelen besproken zijn maken we jouw inschrijving compleet.

kosten:

 • de kosten voor dit exclusieve traject zijn €129,50 per maand. (incl. alle extra events)

 

 

 

* verplichte velden

Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl
 

* verplichte velden
Top Inloggen leden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.