EL-PT OUTDOOR FITNESS

"Persoonlijke begeleiding voor een fitte, gezonde en blessurevrije levensstijl"

 

 

 

 

3 Maanden startpakket

EL-PT Outdoor Fitness Uden

Sport augustus nog gratis en daarna 3 maanden onbeperkt voor €150,- ipv €225,-

Sporten en voldoende bewegen is altijd belangrijk en wat is lekkerder dan sporten in de buitenlucht! Bij EL-PT Outdoor Fitness Uden trainen we in een unieke outdoor gym, omdat ik van mening ben dat buiten sporten altijd fijner is. Ik heb er voor gekozen het beste van twee werelden samen te brengen, de materialen die je normaal alleen binnen in een sportschool hebt en het fijne gevoel van buiten trainen. Daardoor beschik ik nu over de meest complete buiten fitness/ outdoor gym.

Dus ben jij een echte buiten sporter dan ben jij bij ons aan het juiste adres om het trainen/ fitnessen (weer) op te pakken. Persoonlijke aandacht staat heel hoog bij ons, daarom trainen we altijd in kleine groepen van maximaal 4 personen tegelijk, zodat iedereen goed begeleid kan worden. 

Om jullie een extra stimulans te geven heb ik een speciaal startpakket gemaakt. Met dit startpakket heb je de eerste vier weken 1x per week een personal trainingssessie, waarin je 1 op 1 traint om zo extra snel alle sport en trainingstechnieken onder de knie te krijgen. Daarnaast kun je drie maanden lang onbeperkt deelnemen aan alle groepslessen "outdoor fitness, bootcamp, powerwalk".

 

Dit is wat je krijgt:

  1. onbeperkt toegang tot alle lessen voor 3 maanden, (outdoor fitness, bootcamp, powerwalk)
  2. een weegmoment vooraf, tusssentijds en nadien
  3. voedingsadvies
  4.  Optioneel 1ste maand 4 sessies personal training van een uur (ideaal om je techniek te verbeteren en mocht je last hebben van blessures kunnen we hier extra aandacht aan besteden)

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor je eerste les.

* verplichte velden

Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl
 

* verplichte velden
Top Inloggen leden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.