EL-PT OUTDOOR FITNESS

"Persoonlijke begeleiding voor een fitte, gezonde en blessurevrije levensstijl"

 

 

 

 

3 Maanden startpakket

EL-PT Outdoor Fitness Uden

3 maanden onbeperkt sporten plus een intensief voedingscoachtraject, slechts voor €250,-!

Je staat aan de rand van een nieuw jaar, vol mogelijkheden. Grijp deze kans om drie maanden lang te trainen, of het nu in kleine groepen is of 1 op 1 met personal training, wij helpen jou om jouw doelen te verwezenlijken.

We begrijpen de cruciale rol van voeding in dit proces. Daarom begeleiden we je intensief gedurende 3 maanden op het gebied van voeding, met diverse weegmomenten en wekelijkse coachingsessies. Tijdens deze periode maak je gebruik van de 'Vytal app', die alles registreert en jou voorziet van een compleet eetschema, heerlijke recepten en een handige boodschappenlijst.

Ervaar het plezier van sporten in de buitenlucht! Bij EL-PT Outdoor Fitness Uden hebben we een unieke outdoor gym gecreëerd, omdat wij geloven dat buiten sporten gewoonweg beter is. We hebben het beste van twee werelden samengebracht: de faciliteiten die je normaal alleen binnen in een sportschool vindt en het plezier van buiten trainen. Hierdoor beschikken we over de meest complete buitenfitness-/outdoorgym.

Wil jij 2024 krachtig beginnen? Of je al een ervaren sporter bent of nu net de eerste stap zet, bij ons ben je welkom. We bieden topbegeleiding op zowel sport- als voedingsgebied, een heerlijke buiten trainingsomgeving en streven naar de meest sociale club van Uden.

Om je een extra duwtje in de rug te geven, hebben we een speciaal startpakket samengesteld. Hiermee krijg je gedurende de eerste vier weken een wekelijkse personal trainingssessie van een uur, waarin je intensief 1 op 1 begeleid wordt om snel alle sport- en trainingstechnieken te beheersen. Daarnaast krijg je drie maanden lang onbeperkte toegang tot al onze groepslessen en gaan we samen een intensief voedingscoachtraject aan.

Dit pakket biedt jou:

  1. Onbeperkt toegang tot alle lessen gedurende 3 maanden, (outdoor fitness, bootcamp, powerwalk).
  2. Weegmomenten vooraf, tusssentijds en achteraf.
  3. Voedingscoaching inclusief  gebruik van de Vytal app.

Optioneel: 1ste maand 4 sessies personal training van een uur (perfect om je techniek te verbeteren en als je last hebt van blessure, kunnen we hier extra aandacht aan besteden)

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor je eerste les.

* verplichte velden

Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl
 

* verplichte velden
Top Inloggen leden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.