MYLOGENICS

Mylogenics

Mylogenics is een test- en behandelmethodiek waarmee het direct boeken van resultaat voorop staat. De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Verbetering van alle soorten blessures en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Zo worden o.a. de meest succesvolle technieken van Active Release, gecombineerd met die van Functional Stretching, Muscle Activation, Functional Medicine, Manual Concepts, Medische Fitness enz. Deze specifieke aanpak zorgt voor spectaculaire resultaten. Binnen enkele minuten worden de zwakke schakels in het systeem opgespoord, waardoor er een nauwkeurig beeld wordt gecreëerd van de bewegingen van de cliënt.

Met mylogenics worden deze zwakke schakels meteen versterkt en indien noodzakelijk, een trainingsschema opgesteld en de mogelijkheden voor het bevorderen van het herstel met behulp van de juiste voedingssupplementen. In tegenstelling tot vele andere behandelmethoden zoekt Mylogenics de oorzaak van de klacht, in plaats van het gevolg. Omdat het ontstaansmechanisme van uw klachten behandelt wordt, kunt u zelfs na jaren van klachten en behandelingen direct verlichting ervaren.

Hoe ziet een behandeling eruit

Een behandeling is een combinatie van onderzoeken en behandelen. De "practitioner" gebruikt zijn/haar handen om de structuren (spieren, pezen etc.) te voelen en eventuele "verklevingen" vast te stellen. Deze "verkleefde" weefsels worden daarna behandeld door directe spanning te geven terwijl de patiënt de specifieke beweging maakt.

Wanneer merk ik verbetering

De meeste patiënten ervaren direct na de eerste behandeling al verbetering. Dit is te merken in de vorm van een groter bewegingsuitslag, minder pijnklachten, meer kracht of verminderde tintelingen.

Kan een behandeling ook mijn prestaties verbeteren

Prestaties variërend van golf, zwemmen, vechtsport, turnen etc. kunnen significant verbeteren door een behandeling aan de betrokken structuren (spieren).


Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl
 

* verplichte velden
Top Inloggen leden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.