PERSONAL TRAINING

optimale begeleiding, maximaal resultaat

Personal training

Nadat we in de intake samen jouw beginsituatie en doel hebben vast gesteld, gaan we kijken hoe we hier het beste naar toe kunnen trainen. Is dat één, twee of drie keer per week trainen en gaan we voor een half uur of een uur personal training. Daarnaast kijken we wat voor soort training jou het beste past, hier bij houd ik rekening met jouw voorkeuren en wensen, maar let ik er ook op of de training wel optimaal bijdraagt aan jouw doel. Tijdens de training is het ook een mogelijkheid gebruik te maken van “Mylogenics” indien je een blessure en/of ergens last van hebt, zodat we de training optimaal kunnen voortzetten. Naast mylogenics zit ook voedingsadvies automatisch inbegrepen bij elke vorm van personal training die je bij mij kan afnemen. Wanneer je gebruik maakt van een personal training pakket mag je er dus vanuit gaan dat dit een totaalpakket is. Waarbij we op alle vlakken ons samen volledig inzetten om al jouw doelen te behalen.

 

Keywords zijn:

persoonlijke aandacht, optimale training, maximaal resultaat

 

Mijn specialisaties zijn:

Afvallen (verbeteren bodycomposition), sport specifiek (als ondersteuning aan uw sport), blessure preventie, chronische klachten (zoals diabetes, obesitas, niet aangeboren hersenletsel).

 

Geschikt voor: 

iedereen die optimaal wilt trainen en extra aandacht nodig heeft, afvallen, sterker worden, revalideren, vitaal worden/ blijven.

 

Wat krijg je:

- 1 op 1 training (maatwerk)

- 5 credits per maand extra voor groepslessen

- Elke vier weken een lichaamsanalyse (meting)

- iedere 8 weken een sporttest

- voedingsadvies en ondersteuning

- blessurebehandeling indien nodig

Wat kost het:

0,5 uur personal training per week 150,- per maand
1 uur personal training per week 250,- per maand
1,5 uur personal training per week 400,- per maand
2 uur personal training per week 475,- per maand
3 uur personal training per week 675,- per maand

 

Personal training in kleine groepen?

is één op één personal training het toch net niet, dan is smallgroup training wellicht iets voor jou. Bij een smallgroup training train je met 2 of 3 personen, voor sommige werkt dit een stuk motiverender en het scheelt natuurlijk ook in de kosten.


Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl
 

* verplichte velden
Top Inloggen leden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.