Online coaching

Online sport- en voedingscoach

Klaar om je fitness- en voedingsdoelen te bereiken zonder de last van een strak schema? Welkom bij onze online sport- en voedingscoaching!

Bij ons abonnement krijg je maandelijks een op maat gemaakt trainingsschema, afgestemd op jouw doelen en behoeften. Maar dat is nog niet alles. Elke maand hebben we een persoonlijke online sessie om de voortgang van zowel je voeding als training te bespreken, zodat we altijd op de juiste koers blijven.

Onze geheime wapen? Vytal, de alles-in-één voedings- en trainingsapp die jouw leven een stuk eenvoudiger maakt. Deze app plant automatisch tien dagen vooruit wat betreft je voeding, waardoor je moeiteloos vooruit kunt plannen. Bovendien kun je gemakkelijk recepten aanpassen en krijg je een handige boodschappenlijst, zodat je precies weet wat je moet halen voor jouw gepersonaliseerde plan.

Met Vytal hoef je je geen zorgen te maken over het je voortgang, jij vinkt af wat je eet en de app doet de rest. Dit geeft ons tijdens de coaching sessies een duidelijk beeld van wat werkt en waar we nog kunnen verbeteren.

Het beste van alles? Onze online begeleiding biedt gemak en vrijheid, vooral voor degenen met een drukke agenda. Je kunt werken aan je fitnessdoelen waar en wanneer het jou uitkomt, zonder vast te zitten aan vaste afspraken of locaties.

Laat ons je helpen om jouw fitnessreis eenvoudiger en effectiever te maken. Klaar om jezelf te transformeren met de juiste begeleiding op afstand? Plan dan nu een gratis kennismaking!

kosten:

  • Basispakket €29,50 (Pakket zoals hierboven besproken incl. maandelijks schema en coachsessie.)
  • Pluspakket (Wil je graag extra begeleiding of coaching? Met dit pakket, maken we een pakket op maat. De prijs is afhankelijk van de behoefte en wensen)

Laat hieronder je gegevens achter:

* verplichte velden

Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl
 

* verplichte velden
Top Inloggen leden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.