PERSONAL HORMONAL PROFILING

Personal hormonal profiling

Bij personal hormonal profiling kijk ik naar jouw hormonale huishouden. Middels een meting en persoonlijke vragenlijst stellen we jouw hormonaal profiel vast.

Iedereen heeft in zijn lichaam hormonen, die regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben grote invloed op hoe je je voelt, eruit ziet en gedraagt. Als je een bepaald lichamelijk doel wilt bereiken, is het van belang dat dit proces in je lichaam in balans is. Worden je hormonen verkeerd beïnvloed door bijvoorbeeld overmatige stress met betrekking tot eten, trainen, werk, relatie etc. of door andere lichamelijke klachten, dan wordt het lastig om het best mogelijke resultaat neer te zetten. Er zijn verschillende hormonen in het lichaam en deze werken allemaal samen. Werkt er eentje niet goed dan heeft die effect op alle anderen. Er zijn verschillende profielen waarin je zou kunnen zitten, wellicht herken je jezelf in één van de volgende plaatjes (de blauwe gebieden geven aan waar deze personen vet vasthouden).

Na het vaststellen van jouw profiel, krijg je een persoonlijk voedings, trainings en supplementen advies en gaan we werken aan jouw perfecte ik.


Contact

EL-PT Personal training, Bootcamp, Outdoor Fitness

Udenseweg 2
5405 PA Uden

06 11644133
info@el-pt.nl
 

* verplichte velden
Top Inloggen leden

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.